Bli medlem

Engagera dig – gör skillnad

Sjukvårdspartiet Västernorrland driver en stark oppositionspolitik mot majoritetspartierna Socialdemokraterna, Moderaterna och Centerpartiet samt den våg av centralisering som råder i Västernorrland.

Men vi behöver bli många fler.

Sjukvårdspartiet söker dig som fått nog av vårdkaoset. Du vill aktivt bidra med din kompetens och erfarenhet. Detta så att vi kraftfullt kan driva en politik för att återskapa och vidare bygga en god och modern vård för framtiden. En vård som är anpassad och likaså tillgänglig för alla i vårt län.

Var med och påverka utvecklingen i vår region! Sitt inte på läktaren och kolla på. Alla kan bidra till kampen om en god vård.

När du blir medlem i Sjukvårdspartiet Västernorrland gör du inte bara vårt parti starkare, du bidrar även till utvecklingen av partiet. I egenskap av medlem i Sjukvårdspartiet har just du möjlighet att vara med och besluta om partiets politik och de politiska besluten. Du kan även vara medlem enbart för att stödja vårt arbete och symboliska gåvor är också varmt välkomna.

Var med och gör skillnad – bli medlem i Sjukvårdspartiet Västernorrland även du! Tillsammans är vi starka!

Bli medlem i Sjukvårdspartiet Västernorrland

Vad vill du få ut av ditt medlemskap?

  • Träffa andra medlemmar i Sjukvårdspartiet och lära dig mer.
  • Påverka Sjukvårdspartiets politik i både stort och smått.
  • Stödja Sjukvårdspartiet ekonomiskt.
  • Övertyga andra och vara med i möten och kampanjer.
  • Arbeta med politiska uppdrag och ställa upp i val.

Betala enkelt din medlemsavgift med swish eller faktura

Klicka på knappen nedanför för att bli medlem. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen och GDPR. Läs vår dataskyddspolicy här.

Ett medlemskap i Sjukvårdspartiet Västernorrland kostar 100 kr per år. 

Bli medlem i Sjukvårdspartiet Västernorrland