Framtidens vård

Vi kan göra Region Västernorrland till den attraktiva arbetsgivare som regionen så desperat behöver bli. Personalbristen är orsaken till de flesta av regionens många och stora problem.
Så här vill Sjukvårdspartiet – Västernorrland organisera sjukvården i Västernorrland – se filmen!
Medverkande gäst: Lars Rocksén, ordförande för Ångermanlands läkarförening.

Sammanhållna vårdområden ger länets alla innevånare tillgång till vård av hög kvalité inom rimlig tid. Personalen får en mycket bättre arbetsmiljö och deras kunskaper och erfarenheter tas tillvara genom ett fungerande personalinflytande.
Genom att göra det verkligt attraktivt att jobba i regionen kan vi minska stafettberoendet och i förlängningen ger det en bättre ekonomi för landstinget.Detta är framtidens vård!

Läs mer om Framtidens vård

Haveri för sparplan i Västernorrland

Kostnadsminskning på 250 miljoner blev 300 miljoner i kostnadsökning

Nedläggningar i Sollefteå, nedläggning i Härnösand, hot om nedläggning i Övik, ett överbelastat Sundsvall samt införandet av den katastrofala länsklinikorganisationen: Om i stället ingenting av detta hade gjorts, så skulle det ekonomiska läget ha varit ungefär 300 miljoner bättre i dag än vad som nu faktiskt är fallet. Föga förvånande flaggar region Västernorrland nu för ett backresultat för 2018.

Läs mer om den ekonomiska katastrofen här

Första avsnitt av Studio Sjukvårdspartiet. Detta avsnitt handlar om varför vi vill ha tre akutsjukhus i Västernorrland och varför det även påverkar Sundsvallsborna.

Valprogrammet

Ladda ned Valprogrammet

Vill du beställa valsedlar? Gör det här!

Beställ

Nyheter

[pt_view id=”1138402d41″]

Facebook-nyheter

Sjukvårdspartiet söker särskilt Dig som fått nog av vårdkaoset. Du vill aktivt bidra, så att vi kraftfullt i valet 2018 kan driva en politik för att återskapa god vård och bygga en modern vård för framtiden som är anpassad för alla i vårt län.